Trubaci

Trubaci Beograd

Trubaci Beograd, najkvalitetniji trubacki orkestar na teritoriji grada Beograda sa dugom tradicijom. Bilo nam je zadovoljstvo uveličati veselja mnogih slavnih ličnosti kao što su Dragan Jovanović, Boris Komnenić…

trubaci beograd 2

Slika ilustracija

Pozovite 062 87 93 356 i uverite se u prepoznatljiv kvalitet našeg orkestra.

Mediji:

Trubaci Beograd | Oko 150 mladih Makedonaca, iz Skopja, Bitole i Kumanova stiglo je danas oko 15 sati u Beograd, na vikend zabave. Na železničkoj stanici dočekali su ih trubači i „Đurđevdan“, a grleći svakog ko je pored njih prošao uzvikivali su „Ова е најдобриот град на балканот!“.

Vriska, cika i prvi taktovi „Đurđevdana“ učinili su da mladi u potpunosti zaborave svoje kofere i svu svoju pažnju usmere na trubače.

Stihovi „Evo zore, evo zore Bogu da se pomolim“ odzvanjali su Železničkom stanicom, a mladi su ih otpevali u jedan glas.“

„Ludilo“, „Šou“, „Gori Balkan“ komentari su koji su se najviše čuli u masi. Kako kaže Ana – Marija (21) očekuje da joj provod u Beogradu bude nezaboravno iskustvo.

Čula sam da su najbolji trubači upravo iz Beograda, kaže Ana koja odlično govori Srpski – Milica (20) očekuje da joj provod u Beogradu bude nezaboravno iskustvo….

O nama

Trubaci Beograd | Trubački orkestar je sastavljen od 9 članova, svaki od članova je zavoleo muziku još od malena i odljučio da se njome bavi i da od nje živi. Šef trubačkog orkestra Dalibor Salimović rođen je 03.08.1982. godine u Surdulici gde kasnije nastupa sa svojim trubačkim orkestrom i zasluženo dobija zvanje najboljeg orkestra Surdulice. Trubački orkestar Dalibora Salimovića funkcioniše više od 8 godina i za to vreme nastupao je u dosta gradova širom Srbije a i u inostranstvu. Neke od manifestacija na kojim su nastupali su Guča, Zlatna truba Balkana, Vlasinsko leto, Banatska truba i još dosta sitnijih manifestacija.

trubaci beograd

TRUBACI BEOGRAD; TRUBACI BG; TUBACI ZEMUN; TRUBACI NOVI BEOGRAD; TRUBACI ZVEZDARA; TRUBACI RAKOVICA; TRUBACI OGLASI

4 Replies to “Trubaci”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.